童年回憶!經典食鬼Tote Bag 網上優先發售

Posted on April 3, 2017 By       2,273

20170403_CATALOG3

各位70、80後爸媽一定玩過的經典遊戲——食鬼,角色造型得意可愛,玩法簡單得來又緊張刺激,難怪紅極一時!

 

今個春夏Catalog就同這個於80年代風靡全球的經典電玩遊戲角色─PAC-MAN「食鬼」合作推出2017春夏系列,讓各位爸媽回味童年時!

 

春夏系列包括女裝服飾及鞋履,還有適合3-6歲的童裝系列驚喜登場,為一眾型媽、潮童準備好搶眼又時尚的親子造型。服飾現正於新登場的Catalog Online Store進行網上優先發售,想潮揹食鬼Tote Bag就click入去啦!

http://eshop.cataloghk.com

 

** BK Milk現送出 Catalog 《PAC-MAN》Tote Bag 10個,快點去BK Milk facebook參加遊戲啦!(按此參加) **