Bob家有愛女 自覺好幸運

Posted on July 28, 2014 By       2,451

Bob_0728_2

當男人當上爸爸之後,到底有會有幾大變化?阿Bob林盛斌就是一個例子,當上爸爸之後,為了帶給家人更好的生活,比從前更有鬥心、更發奮工作,令近年事業更上一層樓。

 

Bob自從家有愛女,努力密密接Job搵真銀,雖然住家男形象令阿Bob事業更上一層,但繁重的工作就令他覺得疲憊不已。

 

不過要做好男人不是一件簡單的事,除了應付工作、照顧家庭之外,Bob一有時間就陪老婆同囡囡,更不時上載家庭照放上微博,宣揚住家男人的好形象。

 

近日又上載咗張相,自己攤睡在床上,囡囡霏霏同熹熹就疊羅漢般黏在爸爸身上,兩位小朋友都玩到好開心,雖然覺得累,但作為好爸爸的Bob就留言:「其實,我真係好幸運,有佢哋每日為我加油打氣!爸爸愛妳哋!」

 

果然,有囡萬事足,有如此可愛的囡囡,相信辛苦工作都是值得的!

 

Bob_0728_1

 

資料來源:http://weibo.com/u/1712313823